Călinoiu despre Popeangă: „Este un parazit”

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a venit ieri cu o replică dură la adresa deputatului PSD, Vasile Popeangă. Călinoiu a spus despre acesta că „este un parazit” şi că asta a făcut în toate partidele politice în care a fost. Reacţia lui Călinoiu vine după ce Popeangă a declarat public că pe preşedintele Consiliului Judeţean nu-l mai interesează soarta acestui judeţ pentru că şi-a mutat toată familia la Bucureşti.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a reacţionat extrem de dur ieri împotriva colegului său de partid, Vasile Popeangă. Călinoiu a spus despre acesta că este în căutare de partid pentru că la alegerile din 2016 nu se va mai regăsi pe listele PSD. „Popeangă este omul care e slobod la gură şi care vorbeşte prostii. Probabil că este în căutări, pentru noi nu este o noutate faptul că Popeangă a pornit în cariera politică deplasându-se dintr-un loc în altul, PSD, PDL, APR. El se numeşte, dacă vreţi ca o relaţie din asta între un arbore care creşte şi poate să mai hrănească şi pe altul, ea se numeşte o relaţie de parazitism. Are şi el nişte atribuţii pe acolo de a nu permite musculiţelor să intre, să atace copacul, dar în general este un parazit. Asta a făcut peste tot pe unde a fost”, a spus Ion Călinoiu despre Popeangă.

Preşedintele Consiliului Judeţean a continuat cu atacurile la adresa deputatului Popeangă şi a spus despre acesta că are vârsta de pensionare şi că ar trebui să facă acest lucru. „Nu-l dă nimeni afară din PSD, el are experienţă să caute, acum ne vine rândul la fiecare când trebuie să ne ducem la pensie. Are vârsta de pensionare, eu ştiu că trece de vârsta asta”, a adăugat şeful judeţului, Ion Călinoiu.

Atacul preşedintelui Ion Călinoiu vine în urma declaraţiei lui Vasile Popeangă că pe acesta nu-l mai interesează judeţul Gorj câtă vreme se gândeşte să candideze pentru o funcţie de senator. „Pe unii nu-i interesează. Cum ar fi Ciurel, care e un cetăţean cu dublă cetăţenie. Cât îl interesează pe Ciurel CE Oltenia? Cât de mult îl interesează pe Ion Călinoiu această companie, cei doi piloni de bază ai acestei companii. Călinoiu vrea să candideze la Senat, ajunge senatorul României, şi-a mutat copiii în Bucureşti, foarte puţin îl mai interesează Gorj, domnul Ciurel la fel, copiii lucrează pe nu ştiu unde”, a declarat Popeangă.

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: