Primarul Vili Pasăre, „spărgător“ de maşini

Primarul comunei Dragoteşti, Vili Pasăre şi alţi doi bărbaţi din localitate au produs un adevărat scandal azi-noapte, după ce cei doi veniseră puşi pe bătaie. Numai că aceştia şi-au găsit naşul. Vili Pasăre este acuzat că s-a înfuriat şi le-a spart geamurile maşinii. Primarul nu recunoaşte nimic, iar ieri s-a împăcat cu consătenii lui.

După ce au băut mai multe pahare, doi săteni din Dragoteşti şi-au adus aminte de  supărările care le au cu primarul din localitate, Vili Pasăre şi, după modelul Lambu Bucurescu, au vrut să-l pună la punct. Aceştia i-au spus edilului de la Dragoteşti că va păţi exact cum a păţit şi Sorin Bucurescu, primarul de la Slivileşti, când cu doar câteva zile în urmă a căzut instant din picioare după ce consilierul Valentin Lambu l-a îmbrâncit. Vili Pasăre a ieşit la poartă, însă că din cauza înjurăturilor primite s-a enervat şi nu a mai stat la discuţii cu cei doi. Primarul le-a spart acestora geamurile de la uşile din stânga şi parbrizul maşinii. „Au venit noaptea la ora 1 la mine la poartă şi au început să înjure şi să îmi spună să ies la poartă că îmi arată ei mie. Aşa ca Lambu şi Bucurescu. Eu nu sunt laş şi am ieşit. M-au tot înjurat şi au strigat şi normal că m-am enervat”, a spus Vili Pasăre, primarul de la Dragoteşti.

A intrat în scenă şi poliţia

Văzând că nu e de glumă cu primarul, cei doi au chemat poliţia prin apel la 112. Cei doi au depus şi plângere pentru distrugere împotriva primarului pentru distrugere de bunuri.

Şoferul şi totodată posesorul maşinii şi-a recunoscut greşeala şi a mers ieri  la primărie pentru a se împăca cu primarul. Acesta spune că nu e bine să fie certat cu primarul, mai ales că sunt vecini şi au fost şi colegi de şcoală. „Eu am vrut să-i fac un bine vecinului meu şi să-l duc cu maşina. El mi-a spus să opresc în faţa casei primarului şi a început să strige acolo. A spus şi câteva vorbe ruşinoase şi domnul primar s-a supărat şi ne-a spart geamul la uşă şi parbrizul l-a crăpat. Dar nu vreau să mă cert cu primarul că ne ştim de o viaţă şi nu e frumos să fim certaţi”, declară Viorel Cârciumaru.

Pentru a ne dovedi că nu sunt supăraţi unul pe celălalt, edilul din Dragoteşti l-a chemat pe Viorel Cârciumaru la primărie, unde şi-au dat mâna în semn de pace. Mai mult, cei doi şi-au şi retras şi plângerea depusă împotriva primarului.

Vizualizări: 242

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: