Un fost director din Consiliul Judeţean trebuie să dea indemnizaţia înapoi

Eugeniu Ciocoiu, fostul director al Complexului de Servicii Comunitare din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, care a pierdut funcţia de conducere în luna ianuarie pentru că nu avea studii superioare susţine că nu a ştiut de acest lucru până în luna mai. Reprezentanţii serviciului juridic susţin că toate dispoziţiile i-au fost făcute cunoscute fostului director şi mai mult decât atât acesta a semnat că a luat la cunoştinţă.

Eugeniu Ciocoiu, a ocupat ani buni funcţia de director la Complexul de Servicii Comunitare, însă în luna ianuarie a acestui an a pierdut acest post pentru că legea nu îi mai permitea să ocupe o funcţie de conducere fără a avea studii superioare. El a fost atunci reîncadrat pe funcţia de învăţător, însă Eugeniu Ciocoiu, susţine că a fost informat oficial la jumătatea lunii mai. „Din luna ianuarie şi până în mai am fost la serviciu, mi-am făcut treaba la fel ca înainte. Pe 20 mai mi s-a spus că nu pot să mai fiu director că nu am studii superioare. De fapt atunci mi s-a arătat dispoziţia că verbal mi s-a mai adus la cunoştinţă, dar până în mai nu am primit nimic oficial”, spune fostul director.

Reprezentanţii Serviciului Juridic din cadrul DGASPC Gorj susţin că fostul director a luat la cunoştinţă toate dispoziţiile date. Mai mult, Eugeniu Ciocoiu va trebui să restituie gradual indemnizaţia de conducere luată în perioada ianuarie-mai ca şi sumă compensatorie. „Noi i-am adus domnului Ciocoiu, la cunoştinţă toate dispoziţiile şi chiar a semnat că a luat la cunoştinţă. La fel am făcut cu toţi angajaţii care au fost reîncadraţi. Domnul Ciocoiu a mai primit ca şi sumă compensatorie indemnizaţia de conducere până în luna mai, însă va trebui să restituie gradual aceşti bani încasaţi necuvenit”, a declarat Adrian Rujenescu. În prezent, funcţia de director este ocupată de soţia şoferului preşedintelui Consiliului Judeţean Ion Călinoiu, Gabriel Mihuţ.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: