Prime de 500 de lei la Uzina Mecanică Rovinari

Cei peste 300 de angajaţi de la Uzina Mecanică Rovinari vor primi şi ei bonusuri de sfârşit de an din partea conducerii unităţii. Chiar dacă CE Oltenia a lăsat uzina fără contracte de reparaţii, au fost găsite soluţii pentru ca salariaţii să primească tichete cadou în valoare de 500 de lei, acum la sfârşit de an.

Prima de sfârşit de an este prevăzută în CCM, iar conducerea Uzinei Mecanice Rovinari (UMR) a dispus deja plata tichetelor pentru fiecare angajat. Urmează ca acestea să fie înmânate odată cu plata salariilor, spune directorul uzinei Aurel Măceşanu. „Le-am plătit azi, miercuri o să vină tichetele cadou de 500 de lei pentru fiecare angajat. Toţi angajaţii vor primi la data la care se fac plăţile. Contractul este contract şi trebuie să-l respectăm. Cât despre lucrări, suntem în discuţii la nivel de oferte, să vedem ce se mai întâmplă de aici încolo”, a spus Aurel Măceşanu directorul Uzinei Mecanice Rovinari. 

Uzina Mecanică Rovinari mai numără la această dată 310 angajaţi. Aceştia lucrează în prezent mai mult pe partea de export asta pentru că CE Oltenia a renunţat la cea mai mare parte din serviciile oferite de uzină. În luna octombrie au fost disponibilizaţi 57 de angajaţi ai UMR pe acest considerent.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: