Gorjeanca Mirela Constantin, iubita lui Marcel Toader

Interpreta de muzică populară Mirela Constantin de la Ansamblul profesionist „Doina Gorjului” este oficial iubita lui Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea. Afaceristul a cunoscut-o pe interpretă la o petrecere la Târgu-Jiu, unde aceasta fusese invitată să cânte și să întrețină atmosfera.

Mirela Constantin a divorțat în vara acestui an de soțul ei Ciprian Tapotă, iar instanța de judecată a decis ca fiul acesteia să fie încredințat tatălui. Și Marcel Toader a pus punct, cu scandal mediatic, relației pe care a avut-o cu Gabriela Cristea. Se pare că Mirela Constantin a depășit foarte repede momentul. În afară de spectacole și cântări, Mirela Constantin a făcut o serie de pictoriale în ipostaze sexy și a îmbrățișat o carieră în televiziune, realizând o emisiune de muzică populară la un post local de televiziune.

S-au afișat prima dată la un eveniment caritabil

Marcel Toader a cunoscut-o pe Mirela Constantin chiar la Târgu-Jiu, la un eveniment la care acesta a participat și unde Mirela Constantin a fost invitată să cânte. Cei doi s-au afișat pentru prima dată în public la un eveniment caritabil care a avut loc în capitală. Se pare că vocea Mirelei Constantin l-a impresionat în primul rând pe Marcel Toader. „Mi-a plăcut ce transmitea când cânta, atitudinea și decența ei. Mi-am zis că trebuie să o cunosc. Experiența ei de viață seamănă mult cu a mea, mai ales în ultimii cinci ani", a spus Marcel Toader.

Și-au făcut relația publică

Marcel Toader a recunoscut într-o emisiune tv, unde a fost prezent împreună cu noua lui iubită, deși acum ceva timp declara că vrea să rămână burlac, că nu doar vocea Mirelei Constantin l-a impresionat, ci și aspectul fizic și atitudinea. "Comunicarea, atracția fizică, mintea complexă. O prezență demnă și o atitudine fantastică, ea își ținea bărbia paralelă cu solul. Cel care a făcut primul pas am fost eu. Ne-am întâlnit de 8-9 ori, răspunsurile ei sunt cele pe care mi le doresc eu. E o atracție fantastică între noi". Și Mirela Constantin pare să fie îndrăgostită, iar Marcel Toader este bărbatul pe care și-l dorea alături. "Este bărbatul ideal pentru orice femeie care își dorește rafinament, eleganță și inteligență", a spus ea.

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: