Primele consultări pe tema strategiei energetice

Ministerul Energiei invită asociaţiile producătorilor, procesatorilor, distribuitorilor şi furnizorilor de energie, precum şi asociaţiile consumatorilor la consultări pe marginea procesului de elaborare a Strategiei Energetice Naţionale: 2016-2030, cu perspectiva anului 2050. Consultarea va avea loc pe data de 27 ianuarie 2016, la ora 10.00, la sediul Ministerului Energiei, de pe Splaiul Independenței 202 E, sector 6, Bucureşti.

Asociaţiile interesate să participe la această întâlnire sunt rugate să-şi desemneze un reprezentant şi să confirme prezenţa la adresa de e-mail: [email protected], până la data 25 ianuarie 2016. „Pentru o cât mai bună comunicare și colaborare pe această temă vă rugăm să ţineţi cont de faptul că desemnarea unui reprezentant are ca scop iniţierea unui dialog de lungă durată pe tema Strategiei Energetice a României”, arată un comunicat al ministerului.

Ministerul Energiei îşi doreşte ca pe întreaga durată a elaborării Strategiei să se desfăşoare consultări cu toate părţile interesate, astfel încât în săptămânile ce urmează să fie lansate invitaţii la dialog şi către organizaţii ale societăţii civile, universităţi şi institute de cercetare, menţionează sursa citată. (A.A.)

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: