Ciobotărică: Nu voi accepta nicio influenţă din nicio zonă

Mesaj clar transmis de directorul general al CE Oltenia, Laurenţiu Ciobotărică. Şeful CE Oltenia a spus că nu va accepta, atâta timp cât va fi în fruntea companiei, să-i spună cineva din afară cum ar trebui să conducă societatea.

"Nu voi accepta în calitatea pe care o am acum nicio influenţă din absolut nicio zonă în care cineva să ne spună că ar fi mai bine să facem ceva. Şi dau un exemplu: Toată lumea spune că trebuie să menţinem locurile de muncă. Domn director, vedeţi că dumneavoastră aveţi 15.000 de salariaţi, dar şi încă 30, 50, 100 de companii în Gorj care depind de CE Oltenia. Avem nevoie de CEO. Avem nevoie toţi de CEO, dar avem nevoie de o companie eficientă. În primul rând trebuie să ne concentrăm la ceea ce este în companie. Iar toţi ceilalţi parteneri pe care îi avem trebuie să înţeleagă că şi ei trebuie să facă acelaşi lucru. Noi ne vom gândi la salariaţii companiei şi vă garantez că va fi unul dintre cele mai importante obiective şi pentru mine şi pentru Directorat, menţinerea şi stabilitatea locurilor de muncă, asigurarea securităţii salariaţilor, dar în continuare va trebui să analizăm toate aceste aspecte în detaliu", a spus Ciobotărică.  

Managerul interimar al CE Oltenia a spus răspicat că va face tot posibilul ca unitatea pe care o conduce să nu ajungă în situaţia insolvenţei. "Nu doresc să aduc compania la momentul la care este Hunedoara astăzi. Şi nu o voi aduce, iar pentru asta am nevoie de sprijin din interior şi de înţelegere din exterior. Acesta este primul meu obiectiv, să nu aduc compania într-o zonă de risc de unde nu se mai poate întoarce. Nu suntem în punctul acela, dar putem ajunge oricând", a concluzionat Ciobotărică.

Vizualizări: 421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: