Primele rezultate pe surse politice - update

Motru pare să fie câştigat de liberalul Gigel Jianu, oraşul Novaci de Dumitru Leuştean - PNL, Târgu Cărbuneşti a fost pierdut de primarul liberal Mazilu şi adjudecat de PSD, Turceni a fost pierdut de PNL şi câştigat de pesedista Cristina Cilibiu. Ticleni a rămas la PSD - Constantin Radu, Bumbeşti Jiu la PNL - Constantin Bobaru. La Rovinari victoria pare să fie a lui Robert Filip de la ALDE.

PSD a pierdut comunele Vladimir şi Alimpeşti, care au fost câştigate de PNL. Liberalii spun că au mai câştigat Băleşti şi Prigoria, Cîlnic şi Ciuperceni.

Leleşti a fost câştigat de PSD, la fel Runcu, Baia de Fier, Peştisani, Mătăsari, Slivilesti, Tismana, Turburea, Bustuchin si Scoarţa, care era liberală, Urdari, Aninoasa şi Bărbăteşti.

PMP pare să fi câştigat Pades, prin Cristian Elena, iar PRU comuna Musetesti, prin Cosmin Băban. PMP pare să își fi adjudecat și Primăria Stejari. 

Liberalul Liviu Cotojman a pierdut câteva secţii la Roşia de Amaradia, dar până la urmă rămâne primar. În schimb PNL câştigă la Bîlteni cu Vasile Vlăduleanu. Rămân la PSD primăriile Jupânești, Stoina, Săcelu, Dănciulești, Godinești și Schela. 

Drăguţeşti este disputată se pare de ALDE şi PSD, liberalii fiind pe locul al treilea. S-ar părea că a câştigat Gheorghe Butan de la PSD, deși după primele numărători câștigător era dat Ion Popescu de la ALDE.

În schimb, PNL ar fi în faţă la Fărcăşeşti, în dauna actualului primar PSD Dănuţ Bălu.

Primele rezultate îl dau câștigător pe liberalul Dumitru Modrea la Turcinești, însă scorul este foarte strâns, diferența fiind de două-trei voturi.

La Rovinari învingător pare să fie, după numărătoarea de până acum, Robert Filip de la ALDE.

Pe Târgu Jiu partidele încă nunără voturile. Câștigătorul cert este Florin Cârciumaru, PSD. După numărarea a 18 secții din cele 56, ierarhia este PSD 39, 4%, PNL 17, 6%, PSRo 10, 8%, PMP 8, 9%, ALDE 8,2%.

 Informaţiile nu sunt certe, numărătoarea voturilor nefiind finalizată.

Vizualizări: 7,494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: