Primele trei măsuri luate de viitorul primar al municipiului Târgu Jiu

„Care sunt primele trei măsuri pe care le veți lua în calitate de primar al municipiului Târgu Jiu?”, este ultima întrebare adresată de „Pandurul” candidaților la Primăria Târgu Jiu în această campanie electorală. Doar trei candidați au răspuns.

Răspunsul lui Marcel Romanescu, candidat PNL

Primele trei măsuri ce le voi lua în calitate de primar vor fi:

1. Reamenajarea locurilor de joacă pentru copii, incluzând aici și centralele dezafectate care vor fi transformate în locuri de joacă închise, sau unde ne oferă spațiul, chiar în creșe. Aceasta măsură  va fi urmată și de discuțiile cu reprezentanții unităților de învățământ pentru a putea pune la dispoziția tinerilor terenurile de sport din incinta școlilor în afara orelor de curs.

2. Demararea urgentă a acțiunilor prin care vor fi asigurate utilitățile în absolut toate zonele orașului (gaze, apă și canalizare);

3. Demararea în parteneriat cu asociațiile de locatari a proiectului de cosmetizare a blocurilor (termoizolare, hidroizolare și repararea și igienizarea subsolurilor). Aici sunt incluse revizuirea lucrărilor de canalizare. 

 Răspunsul lui Viorel Caragea, candidat independent

1)    Evaluarea execuției bugetare și auditare direcții.

2)    Evaluarea personalului, cunoașterea acestuia, atribuțiilor din fișele postului, repartizarea echilibrată  a sarcinilor și sectorizarea municipiului.

3)    Analiza stadiului îndeplinirii proiectelor în derulare și dispunerea de măsuri pentru respectarea termenelor.

Răspunsul Danielei Grădinaru, candidatul PMP

-      O evaluare profesională a aparatului din subordinea primarului, începând cu directorii de direcții generale.

-      Identificarea problemelor cu care se confruntă fiecare direcție aflată în subordinea primăriei pentru a putea face lucrurile să fie funcționale.

- Audit financiar, necesar unei resetări şi a punctului de plecare, real, unui inceput cu viziune si strategii, pe termen lung, viabil si durabil!

Implementarea punctuală a planului de măsuri propus și asumat în campania electorală; El a fost făcut în funcție de problemele și  nevoile acestui municipiu și este 100% realizabil.

Vizualizări: 1,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: