Liderii PNL, alături de Marcel Romanescu. Târgu Jiul are nevoie de schimbare!

Europarlamentarul Cristian Bușoi, secretar general interimar al PNL, a fost prezent miercuri la Târgu Jiu, pentru a-l susține în campania electorală pe candidatul liberal la funcția de primar al municipiului, Marcel Romanescu. „Romanescu este un om politic tânăr, dinamic şi poate aduce un viitor acestui municipiu”, a spus europarlamentarul Cristian Buşoi, la Târgu Jiu.

Susţinere europarlamentară pentru candidatul PNL la Primăria municipiului Târgu Jiu. Cristian Buşoi, secretar general interimar al PNL şi europarlamentar, a fost prezent miercuri la Târgu Jiu unde i-a îndemnat pe târgujieni să voteze pentru un viitor mai bun. „Cred că toţi cei care se gândesc la binele Târgu Jiului trebuie să privească cu încredere către viitor şi dacă se uită către viitor, viitorul în acest moment este reprezentat de domnul Romanescu”, a spus europarlamentarul Cristian Buşoi. Acesta a atras atenţia asupra faptului că problemele economice ale municipiului se vor acutiza dacă la Târgu Jiu nu se produce schimbarea. A spus asta în contextul în care Târgu Jiul ar putea pierde din avantajele economice aduse de CE Oltenia. Totodată, europarlamentarul i-a îndemnat pe cetăţeni să iese la vot. „Deşi se încearcă să se abată atenţia de la miza alegerilor de duminică, prin echipa pe care o are, prin susţinerea domnului preşedinte şi prin munca pe care o fac din casă-n casă, din om în om, din bloc în bloc, încercăm să mobilizăm locuitorii din Târgu Jiu să vină la vot, să facă o schimbare, să privească spre viitor şi să-l voteze pe Marcel Romanescu”, a declarat Cristian Buşoi, europarlamentar.

La rândul său, Buşoi, este candidat la şefia partidului la nivel central. Congresul PNL urmează să aibă loc pe 17 iunie, Buşoi declarând că se bucură de susţinerea a 18 preşedinţi de filială.

Galerie foto


Vizualizări: 576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: