Primii gorjeni au plecat la protest. "Firma de transport ne-a păcălit"

Primii gorjeni au plecat vineri dimineață la București, pentru a participa la marele protest la care sunt așteptați românii din străinătate. Aceștia ar fi trebuit să meargă cu două microbuze din Gorj spre capitală, însă mașinile nu au mai ajuns.
Plecarea a fost din parcarea din fața mall-ului din Târgu Jiu, iar pe traseu, susțin organizatorii, li se vor alătura și alte persoane. "Noi am stabilit cu o firmă privată că va aduce aici două microbuze, însă văd că ne-a păcălit. Era o firmă privată cu care ne-am înțeles la telefon că vine cu două microbuze, nu am încheiat niciun contract. Mergem la Bucureşti să dăm un semnal de luptă împotriva acestui guvern. Multe persoane de aici sunt din diaspora. Suntem trei persoane din Milano. Încercăm să obţinem demisia premierului Viorica Dăncilă. Aceasta este prima solicitare şi alegeri anticipate. Reproşăm Guvernului că vrea să distrugă justiţia. Nu este un Guvern care conduce pentru români, doar pentru partid, doar pentru a face interesele unui grup de infractori", a fost mesajul lui Alin Stănescu, cel care a încercat să mobilizeze oamenii la protestul din capitală.


"Asta e teoria bețelor în roate", a spus unul dintre cei care s-au mobilizat să plece spre București. Puținii protestatari, în jur de zece, și-au luat cu ei vuvuzele, tricolorul și bannere cu mesaje împotriva Guvernului.
"Ne dorim o țară unde să ne putem întoarce. Ne dorim ca actualul Guvern să plece, doamna Dăncilă să-și dea demisia și să fie alegeri anticipate", este gândul cu care a plecat un alt protestatar. (A.A.)

Vizualizări: 9,288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: