Primii posibili candidaţi la şefia PDL Gorj

Maria Moţa, Dorin Filip sau Severus Militaru sunt doar câţiva dintre posibilii candidaţi la şefia PDL Gorj. Şefa organizaţiei de femei, Maria Moţa, declară că are o vechime de 18 ani în partid şi consideră că acum este momentul să facă un pas în plus în cariera sa politică.

„Eu vreau să fac echipă cu toată lumea şi îmi propun să unesc toate curentele din filială pentru că, inevitabil, sunt opinii şi opinii. Pot să canalizez energiile organizaţiei în favoarea Partidului Democrat Liberal, pentru a ţine piept adversarilor politici şi, mai ales PSD-ului, la nivel de judeţ. Am făcut majoratul în acest partid, pentru că am 18 ani vechime, şi atâta timp cât sunt inatacabilă în privinţa trecutului meu şi sunt de bună credinţă pentru organizaţie pot ocupa o asemenea funcţie. Recunosc toate personalităţile din organizaţie, de la Cosmin Popescu şi Ionel Manţog sau Severus Militaru şi Ion Ruşeţ până la cei mai vechi primari ai noştri, cu care sunt convinsă că pot avea o colaborare bună”, spune Maria Moţa.

Primarul din Rovinari, Dorin Filip, unul dintre cei mai vechi din partid, adică la două mandate, susţine şi el că ia în calcul varianta unei candidaturi la şefia organizaţiei. Edilul declară, la rândul său, că are zece ani de vechime în PDL şi, după ce a câştigat două runde de alegeri la Rovinari, crede că poate să câştige şi şefia filialei. Filip afirmă că intenţia sa certă este de a candida şi pentru un post de vicepreşedinte al organizaţiei, motivaţia reprezentând-o atât rezultatele sale electorale, cât şi dorinţa de a face mai multe lucruri pentru filială şi oraşul pe care îl conduce. „Sunt de un deceniu în acest partid şi cred că am dreptul să aspir la ceva mai mult decât până acum. Am realizări personale, dar şi ca primar şi dacă tot am rămas neînfrânt de cei care au dorit să mă învingă prin metode comuniste de ce să nu iau în calcul o asemenea candidatură. Mi-au trimis pe cap tot felul de controale, au stat anul trecut şi au verificat cei de la Curtea de Conturi tot ce era contract prin primărie şi nu au găsit nimic cu care să fiu acuzat, aşa că n-au reuşit să mă facă un penal şi de aceea, printr-o asemenea funcţie, vreau să mă lupt cu ei. Eu nu spun că cine nu munceşte nu greşeşte, dar la ce încearcă să-mi fabrice mie unii e cale lungă şi o asemenea funcţie mi-ar permite să mă lupt mai mult cu ei”, declară edilul din Rovinari.

Deputatul Severus Militaru spune, de asemenea, că nu s-a hotărât încă în privinţa candidaturii sale la şefia organizaţiei, el menţionând că mai are timp să ia o decizie în acest caz. Parlamentarul declară că aspiră totuşi să ocupe măcar una dintre cele două funcţii de prim-vicepreşedinte la nivel de filială. Data alegerilor din PDL Gorj va fi stabilită imediat după Paşti, termenul limită pentru desfăşurarea acestora fiind cel de 15 iulie.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: