Soţia preşedintelui vine azi în vizită la Gorj

Maria Băsescu este aşteptată în această după-amiază să sosească în judeţul Gorj, într-o vizită pe o va face la căminele de bătrâni de la Dobriţa şi Suseni.

Soţia preşedintelui ar urma să facă vizita respectivă cu puţin timp înainte de Paşti, ea mai fiind în aceste două locaţii şi anul trecut, când a venit în ajunul zilei de 8 Martie. Prima doamnă a adus cu ea atunci diferite cadouri pentru bătrâni, de la televizoare şi haine, la dulciuri şi flori. Maria Băsescu a fost invitată atunci la cele două centre de asistenţă socială de soţia omului de afaceri Ion Firiza, care este un bun prieten cu Traian Băsescu.

Soţia preşedintelui a fost aşteptată anul trecut la Suseni şi Dobriţa şi de şeful Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, dar şi de cel al Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţie Socială, Constantin Preoteasa, ambii fiind membri de frunte ai PSD Gorj, fiind foarte posibil ca ei să fie din nou gazde pentru Maria Băsescu şi acum. Întâlnirea de atunci nu a avut nicio conotaţie politică, Ion Călinoiu vorbind-o ulterior de bine pe soţia preşedintelui, apreciind eforturile acesteia de a veni în Gorj, mai ales că vremea nu era tocmai prielnică pentru o astfel de deplasare.

Bătrânii de la Suseni au fost vizitaţi anul trecut şi de mezina familiei Băsescu, actualul europarlamentar Elena Băsescu aducând atunci un cărucior acţionat electric şi pe care l-a botezat „scaun electric”. Scaunul respectiv fusese promis de Maria Băsescu unuia dintre bătrânii cu care s-a întâlnit la Suseni. Prima doamnă a ţării a mai fost în vizită la Gorj şi la centrul din Târgu Jiu care găzduieşte copii cu handicap deosebit, ea aducând şi atunci diferite daruri celor asistaţi de statul român.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: