Primul mare fotbalist diagnosticat cu coronavirus e de la Juventus Torino

Juventus a fost primul club din Italia care a luat măsuri drastice la echipa de tineret pentru a preveni epidemia de coronavirus, după ce un jucător sub 23 de ani a fost depistat pozitiv. Se pare că măsurile nu au ajutat foarte mult pentru că virusul a ajuns şi la prima echipă,acolo unde Daniele Rugani a fost şi el diagnosticat cu coronavirus.

Daniele Rugani, jucătorul  de la Juventus Torino a fost diagnosticat cu coronavirus. Mai grav e  faptul că  în urmă cu trei zile a stat alături de Ronaldo și ceilalți colegi la meciul cu Inter Milano şi este posibil ca întreaga echipă să  fie acum carantinată. Oficialii „Bătrânei Doamne” au dat un comunicat în care au dezvăluit că jucătorul a fost infectat cu coronavirus.  Cu câteva săptămâni înainte  Juventus  anunţa  introducerea  în  carantină  a echipei de tineret unde, de asemenea, apăruse  un caz de  jucător depistat pozitiv în urma testelor.
Juventus a anunțat că se vor lua toate măsurile cerute de situația specială cu toți cei care au intrat în contact cu Rugani, familia lui, dar și colegii și toți cei din staff-ul „bianconerilor”.

Se știe că virusul are o perioadă de incubație de două săptămâni. Rugani a fost rezervă la Juve în meciul câștigat pe 8 martie, în urmă cu trei zile, contra celor de la Inter Milano, scor 2-0. În Italia au mai fost descoperiți și alți fotbaliști infectați cu coronavirus, dar niciunul cu CV impresionant cum este cel al  lui Rugani.

Rugani are o cotă de piață de 15 milioane de euro și are șapte selecții în naționala Italiei. 

Vizualizări: 1,667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: