Primul meci acasă al anului, prima victorie

Gilortul Târgu Cărbuneşti a reuşit prima victorie din acest cu ocazia primului meci oficial disputat pe propriul teren. Elevii lui Florin Popete s-a impus cu scorul de 1-0 în meciul cu Minerul Costești.

Meciul cu Minerul Costeşti a fost primul joc susţinut pe teren propriu din acest an de gorjenii din Liga 3. Jucătorii lui Florin Popete veneau după eșecul de la Simeria, la fel ca şi oaspeţii, și ei fără victorie, pierzând cu 0-2, acasă, în fața Viitorului Șelimbăr.

Aşa cum avertizau cei de la Gilortul înaintea partidei, terenul a dat bătăi de cap ambelor echipe. „Pe un teren moale, echipa noastră a avut parte de un meci aprig disputat, în care oaspeții s-au agățat de fiecare minge în tentativa de a-și ameliora situația din clasament. Băieții noștri au reușit până la urmă să obțină o victorie muncită și meritată”, au informat oficial gazdele acestui meci. Singurul gol al meciului s-a marcat în partea a doua, cu o execuție la vinclu a decarului Gilortului, Bogdan Dănăricu, după ce, in prima parte a jocului, oaspeții s-au baricadat pe două linii și au încercat să iasă pe contraatac. Gilortul putea să deschidă scorul prin Dănăricu (25'), șut din 10 m peste poartă, Avramescu (43') și din nou Dănăricu (45'). Minerul a avut două șanse de a marca dar portarul Voinea a fost la post, cea mai mare oportunitate a oaspeților fiind în minutul 22, când portarul gazdelor a respins în transversală șutul lui Mihalcea.

Gilortul a avut şi un eliminat, Bubuioc, pentru cumul de cartonașe galbene, iar după aceasta oaspeții au avut mai mult posesia, dar nu au amenințat foarte periculos poarta celor de la Gilortul.

După această victorie la limită, Gilortul își păstrează poziția pe cea de-a treia treaptă a podiumului din serie. Gorjenii vor avea acum o serie dificilă de meciuri, cu Viitorul Dăești, în deplasare, Viitorul Șelimbăr și Flacăra Horezu, acasă.

Vizualizări: 649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: