Se cunosc deja nouă echipe din play-out-ul Ligii 2

Doar două etape au mai rămas de disputat din sezonul regulat al Ligii 2, ediția specială 2020-2021. Mai mult de jumătate dintre echipele din eşalonul doi se luptă pentru primele șase locuri, care duc în play-off-ul de promovare, distanța dintre locul 1 și 11 fiind de doar cinci puncte, în timp ce restul de nouă echipe sunt deja în play-out-ul Ligii 2.

Formațiile clasate pe pozițiile 12-20 nu mai au nicio șansă la un loc între primele şase şi vor merge în play-out, iar acum au obiectivul de a obține cât mai multe puncte în cele două jocuri pe care le mai au de disputat. „Vrem să mai acumulăm puncte în cele două etape rămase de disputat pentru noi în sezonul regulat, iar apoi în play-out să jucăm meciurile ca pe o finală, fiindcă putem să ne salvăm de la retrogradare”, a recunoscut antrenorul celor de la Pandurii, Călin Cojocaru.

În acest moment, după desfășurarea rundei a 19-a a Ligii 2, nouă echipe, printre care şi Pandurii,  sunt sigure de prezența în play-out, acolo unde vor juca pentru evitarea retrogradării în Liga 3: SCM Gloria Buzău, Fotbal Comuna Recea, CSM Reșița, Unirea Slobozia, Concordia Chiajna, Ripensia Timișoara, CSM Slatina, Aerostar Bacău și Pandurii Târgu Jiu.

Alături de acestea, în play-out vor mai merge și ocupantele locurilor 7-11, pe care în acest moment se află Petrolul Ploieşti, FK Csikszereda, Metaloglobus Bucureşti, CS Mioveni și Rapid. În ultimele două runde din sezonul regulat se pot produce însă schimbări majore în partea superioară a clasamentului, fiind chiar posibil ca în play-out să ajungă și liderul actual, ASU Poli, care mai are doar un meci de disputat.

În aceste ultime două etape ale sezonului regulat al Ligii 2, dintre cele nouă echipe din partea inferioară a clasamentului, doar una mai are de disputat un singur meci, SCM Gloria Buzău. În rest, fiecare mai are de jucat o dată acasă și în deplasare.

Programul echipelor care vor juca în play-out în ultimele două etape ale sezonului regular al Ligii 2:

SCM Gloria Buzău – Pandurii (acasă) / stă

Fotbal Comuna Recea – CSM Reșița (acasă) / Ripensia (deplasare)

CSM Reșița – Recea (deplasare) / ”FC U” Craiova (acasă)

Unirea Slobozia – Metaloglobus (acasă) / Pandurii (deplasare)

Concordia Chiajna – Aerostar (deplasare) / ASU Poli (acasă)

Ripensia Timișoara – CSM Slatina (deplasare) / Recea (acasă)

CSM Slatina – Ripensia (acasă) / FK Csikszereda (deplasare)

Aerostar Bacău – Concordia (acasă) / CS Mioveni (deplasare)

Pandurii Târgu Jiu – SCM Gloria Buzău (deplasare) / Unirea Slobozia (acasă)

Vizualizări: 1,095

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: