Elvir Koljic, mai aproape de revenirea pe gazon

Universitatea Craiova a intrat într-o pauză competițională de două săptămâni. O pauză  de care echipele pot profita să îşi mai refacă jucătorii accidentaţi sau cu probleme medicale.

În afara lui Bancu, Cicâldău, convocați la naționala mare, a lui Vlădoiu și Câmpanu, chemați la U21, antrenorul Marinos Ouzounidis va avea la dispoziție aproape întreg lotul pentru pregătirea jocurilor cu FCSB și CFR, de la începutul lui aprilie. Inclusiv marii absenți de până acum, Elvir Koljic, Reagy Ofosu și Mihai Bălașa.

Revenirea cea mai așteptată este a lui Koljic. Pe 5 martie, atacantul bosniac a acuzat "dureri musculare", inerente însă programului de recuperare pe care-l urmează după fractura de peroneu suferită în 2 octombrie 2020, urmată de operație. Elvir a făcut o pauză de 4 zile, apoi și-a reluat antrenamentele.

Conform gsp.ro el ar putea fi surpriza oltenilor pentru FCSB, fie și pentru câteva minute, în duelul de la începutul lui aprilie! În grafic sunt, de asemenea, Ofosu și Bălașa, așteptați sub comanda lui Ouzounidis după leziuni musculare. Situația lui Screciu, în schimb, este ceva mai complicată. Peste ruptura musculară suferită de mijlocașul defensiv la începutul lunii s-a suprapus și o infectare cu Covid-19.

Vizualizări: 727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: