Stoican a distrus în câteva ore credibilitatea ACS Viitorul

Demis doar pentru câteva ore de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Flavius Stoican a spus adevărul presei, spre deosebire de conducere care l-a luat pe „nu” în braţe. Tehnicianul, care are o mare experienţă în comunicarea cu presa, a distrus astfel infima credibilitate pe care o avea clubul cu care se află sub contract.

Flavius Stoican a tăcut miercuri, când toată presa prelua ştirea demiterii sale, lăsând clubul să iese public şi să spună ce are de spus. ACS Viitorul a încercat să facă cu Stoican, ceea ce face de când se numea ACS Şirineasa şi schimba des antrenorii. Deosebirea este acum că Stoican nu e un no name, fiind un tehnician experimentat şi este chiar favorit al presei centrale. Cunoscându-şi valoarea şi intuind că presa va afla pe surse dacă el nu va spune adevărul, Stoican a recunoscut public că a fost demis de finanțatorul clubului gorjean, Nicolae Sarcină, și mai apoi înștiințat că poate reveni pe banca tehnică. Decizia șocantă a fost primită de la apropiații lui Nicolae Sarcină, patronul din umbră al clubului din Târgu Jiu, după cum a informat liga2.ro. „Sunt dezamăgit, nu vreau ca oamenii să-și bată joc de munca mea. Am primit, verbal, vestea că nu mai e nevoie de serviciile mele. Apoi, oficial, că se supără șeful, ministrul, toată lumea. Nu vă jucați cu mine! Eu am făcut treabă, am făcut rezultate, spectacol, fotbal, oamenii mulțumiți, apoi hai că-l dăm afară pe Stoican. Stoican nu stă de scaune, dar să-mi spună în față, nu că stai că s-a supărat șeful, că după nu s-a mai supărat”, a dezvăluit joi Stoican la Digi Sport, precizând că nu vrea să ţină de scaun: „M-au sunat oameni din club, mi-au zis că e mai bine așa, să renunțăm. Mie-mi plac oamenii asumați, să zică că e jucăria lor și plecam, nu țineam de scaun. Eu nu sunt om nebun, sunt om pe pământ, sunt asumat”.

Prin ceea ce spune Stoican, confirmă informațiile furnizate de sabotorii.ro și de liga2.ro, și distruge imaginea propriului club. ACS Viitorul Târgu Jiu a emis un comunicat, după apariția știrii că antrenorul a fost demis, un lucru neobişnuit pentru club, în care nega realitatea și acuza presa de dezinformare.

Vizualizări: 21,890

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: