Primul meci amical pentru echipa lui Flavius Stoican

ACS Viitorul Târgu Jiu va disputa sâmbătă un prim meci amical din perioada de pregătire din această iarnă. Echipa lui Flavius Stoican a anunţat că va juca un amical cu Minerul Costești înainte de plecarea în cantonamentul de la Sânmartin.

Flavius Stoican şi-a completat deja lotul cu trei jucători după ce echipa s-a reunit la începutul acestei săptămâni, toţi trei venind de la recent retrasa din campionat Turris Oltul, şi vrea să mai completeze lotul în această iarnă cu cel mult două achiziții.

Discuțiile cu jucătorii respectivi au fost deja demarate, dar oficialii clubului gorjean au evitat să dezvăluie numele acestora, până când contractele nu vor fi semnate. Din informațiile liga2.ro, unul dintre jucători doriți ar fi craioveanul Ionuț Cioinac (30 de ani, tot de la „defuncta” Turris Oltul, mijlocaș cu care antrenorul Stoican, a mai lucrat peste tot pe unde a antrenat în ultimii patru ani, la Pandurii Târgu Jiu, Politehnica Iași și Petrolul Ploiești.

Deocamdată fundașul dreapta Alin Buleică (29 ani), fundașul central Cătălin Pîrvulescu (29 ani) și mijlocașul Alin Țegle (24 ani) sunt singurele noutăți ale echipei.

ACS Viitorul Târgu Jiu va disputa sâmbătă un prim amical, cu Minerul Costești, după care, între 18-31 ianuarie, va efectua un stagiu de pregătire la Sânmartin, lângă Oradea, perioadă  în care va mai disputa patru jocuri de verificare. După revenirea la Târgu Jiu, Stoican a mai programat un test de verificare, pe 6 februarie, cu CSM Slatina, iar pe data de 10 februarie echipa sa va juca primul meci oficial din 2021, în optimile de finală ale Cupei României, cu Gaz Metan Mediaș. În jurul datei de 20 februarie, în prima etapă din Liga 2 programată să se dispute în acets an, ACS Viitorul va întâlni Universitatea Cluj, tot pe propriul teren.

Vizualizări: 514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: