Craiova vrea să dea o lovitură uriaşă pe banca tehnică

Antrenorul Marius Şumudică şi-ar putea continua cariera în România, după ce a fost dat afară de la Gaziantep. Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, şi-ar dori să-l aducă în Bănie, a informat telekomsport.ro.

Marius Şumudică este liber de contract, dar sunt şanse mari să revină din nou în fotbal. Pe lângă alte oferte din străinătate, fostul antrenor al lui Gaziatep este dorit şi de Universitatea Craiova, care nu traversează cea mai bună perioadă sub comanda lui Corneliu Papură.

Unul dintre cei mai în vogă antrenori români a reuşit să o aducă pe Gaziantep la doar patru puncte de liderul Beşiktaş, însă a fost dat afară după ce şefii clubului s-au declarat jigniţi de unele declaraţii făcute de antrenorul român.

Marius Şumudică are în continuare o cotă foarte bună, în ciuda temperamentului vulcanic. Potrivit as.ro, printre alte oferte, Marius Şumudică este dorit şi de Universitatea Craiova. Mihai Rotaru este nemulţumit de parcursul echipei în mandatul lui Corneliu Papură  şi crede că Marius Şumudică ar putea aduce titlul în Bănie.

Nu este pentru prima dată când Mihai Rotaru îl curtează pe Marius Şumudică. În urmă cu un an, acţionarul majoritar al Universităţii a încercat să-l aducă în Bănie însă Marius Şumudică era atunci sub contract cu Gaziantep.

Tot atunci, antrenorul în vârstă de 49 de ani a dezvăluit că are o relaţie de prietenie cu Mihai Rotaru.

Vizualizări: 1,748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: