Vrea bani de la Consiliul Judeţean pentru testele Covid

CSM Târu Jiu are nevoie de un buget mult mai mare în noul an, mai ales dacă şi echipa feminină de senioare va promova în prima ligă de handbal. Conducerea clubului intenţionează să solicite ajutor şi de la Consiliul Judeţean Gorj pentru a putea face faţă testelor Covid pentru sportivi.

CSM are două echipe de seniori, dar şi alţi sportivi legitimaţi la secţiile de lupte, box  sau atletism. Toţi sportivii au nevoie de teste Covid pentru a putea lua parte la competiţii şi meciuri, iar acest lucru face ca bugetul să nu fie suficient, chiar dacă anul acesta va fi mai mare.

Analizând modul în care alte cluburi au rezolvat problema testelor, directorul clubului, Robert Bălăeț, speră ca şi CSM să poată beneficia de sprijin financiar și de la Consiliul Județean, cel puţin pentru a susţine costurile acestor teste obligatorii. „Sunt costuri destul de mari cu testele Covid şi aici vreau să merg să port o discuţie cu reprezentanţii Consiliului Judeţean pentru a ne ajuta în această privinţă. Şi sper să ajungem la o înţelegere, pentru că aceste costuri pentru teste pentru câteva sute de copii şi zeci de seniori sunt foarte mari. Alte cluburi din ţară au găsit sprijin pe plan local şi au costuri mult mai mici cu aceste teste”, a spus Bălăeţ la Radio Infinit, precizând că deja a solicitat mai mulţi bani la bugetul clubului pentru noul an în care clubul are obiective mai mari: „Bugetul noi l-am creionat deja, bineînţeles că va fi mai mare pentru că ne dorim să facem mai multe, iar dacă şi echipa de handbal feminin va promova ne trebuie şi mai mulţi bani. Dar şi numărul juniorilor a crescut la secţiile CSM, iar principala noastră grijă sunt aceşti copii care au început pregătirea şi vor avea şi ei turnee în perioada următoare”.

CSM Târgu Jiu are ca obiectiv, pentru acest sezon, menținerea echipei de baschet în prima ligă dar şi și promovarea celei de handbal senioare în Liga Florilor. Cum în primul an de funcţionare a acestor echipe bugetul a fost unul foarte mic, dacă ambele formaţii vor evolua din vară în Liga Naţională, nici măcar un buget dublu nu ar putea fi suficient în acest an.

Vizualizări: 712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: