Clubul primăriei caută tineri baschetbalişti

CSM Târgu Jiu vrea să completeze grupele de copii şi juniori ale clubului şi caută tineri talentaţi pentru a practica baschetul. Clubul primăriei îşi îndreaptă astfel atenţia şi către sectorul juvenil pentru a avea asigurat viitorul echipei de seniori care evoluează în Liga Naţională.   

CSM Târgu Jiu acordă atenţie în egală măsură şi sectorului juvenil, nu numai echipelor de seniori şi senioare. Încă de când a luat fiinţă, Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a manifestat şi demonstrat un interes prioritar în educarea şi formarea sportivă a copiilor şi tinerilor din municipi şi din judeţ.

Astfel s-a ajuns ca acum clubul primăriei să aibă sute de copii şi juniori legitimaţi la secţiile de baschet şi handbal.

„Aşa cum nouă ne place să spunem, „Familia CSM Târgu Jiu” mereu îşi exprimă dorinţa de a întreprinde demersuri concrete spre a atrage câţi mai mulţi practicanţi către secţiile de copii şi juniori din cadrul clubului. Cu toţii traversăm o perioadă dificilă în contextul pandemiei provocată de noul coronavirus însă, deja este cunoscut faptul că organismele puternice, sportivii în general, datorită unui mod de viaţă sănătos, vor fi mereu mai puţin expuşi oricăror influenţe de orice natură”, şi-a anunţat strategia CSM Târgu Jiu pe pagina oficială, acolo unde doritorii pot afla cu cine trebuie să ia legătura pentru a putea fi înscrişi la grupele de copii ale clubului.  .

Cu ajutorul specialiştilor din cadrul secţiei de baschet, CSM organizează preselecţie sportivă pentru băieţi, fiind aşteptaţi copii născuţi începând cu anul 2008 – 2009 şi 2010. Tinerii care vor trece de preselecţie vor avea posibilitatea să reprezinte, în campionatele zonale, regionale şi naţionale, culorile clubului din Târgu Jiu. Pentru diverse informaţii, legate de preselecţie, doritorii pot contacta persoanele desemnate de CSM să se ocupe de aceste selecţii, expertul sportiv Adrian Roşu, profesorul antrenor Carlos Popescu sau profesorul antrenor Toma Popescu, la numerele de telefon afişate pe site-ul oficial.

Vizualizări: 382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: