Primul pacient cu Covid s-a reinfectat. Carantină în altă țară!

Primul pacient confirmat cu noul coronavirus în România, tânărul de 25 de ani din comuna gorjeană Prigoria, s-a reinfectat. El se află în Germania și a descoperit că are Covid 19 după ce a fost testat la locul de muncă.

De altfel, tânărul a anunțat pe pagina sa de Facebook că se află, din nou, în carantină. „Carantină, partea a doua! Am reușit performanța să fiu infectat și a doua oară cu Covid 19. Și acum e la fel ca prima dată. Eu și virusul începem să ne împrietenim”, a fost anunțul tânărului.

El este acum în Germania, unde lucrează. A fost testat la locul de muncă, unde toți angajații sunt testați frecvent. Așa a aflat că s-a reinfectat. El a transmis că se simte bine și nu are simptome, dar va sta zece zile în izolare, apoi va putea reveni la serviciu.

Tânărul din Prigoria a fost primul român confirmat cu noul coronavirus în urmă cu zece luni. Nici atunci nu a avut simptome, dar a fost internat la Institutul „Matei Balș” din București până când i-au ieșit două teste negative pentru Covid 19.

Potrivit ultimei raportări, în Gorj s-au înregistrat peste cinci mii de cazuri de Covid 19 din februarie și până acum. 

Vizualizări: 2,805

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: