Produse cu 30% mai ieftine decât în alte magazine

Zeci de mii de lei au ajuns la buget de la începutul anului, din vânzarea produselor confiscate. Magazinul din incinta Direcţiei de Finanţe este din ce în ce mai căutat de gorjeni. O explicaţie ar fi aceea că preţurile sunt chiar şi cu 30% mai mici decât în alte magazine, după cum a declarat Ion Cupă, directorul DGFP Gorj.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj a realizat, în perioada ianuarie-august, prin magazinul propriu de valorificare a bunurilor confiscate venituri în valoare de 41.500 lei, sumă care a fost virată la bugetul de stat.

Produsele la care s-au înregistrat cele mai mari vânzări au fost cele alimentare, în sumă de peste 15.000 lei, confecțiile și încălțămintea, în valoare de 6.600 lei. De asemenea, o sumă de aproape 20.000 de lei a fost obținută din vânzarea produselor de uz casnic, anvelope, detergenţi și a articolelor de papetărie.

Ion Cupă, directorul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Gorj, a spus că se aşteaptă în continuare la o creştere a vânzărilor: „Principala atracţie pentru cumpărători o reprezintă preţurile practicate de magazinul nostru. Acesta sunt în medie cu 30% sub preţul pieţei, deoarece nu conţin adaos comercial. Toate veniturile încasate prin magazinul de valorificare a bunurilor confiscate  se virează la bugetul statului. Datorită amplasării magazinului în zona centrală a orașului și a prețurilor practicate estimăm în perioada următoare o creștere a vânzărilor. Activitatea magazinului este benefică pentru locuitorii orașului și cei ai județului, pentru că se pot aproviziona cu produse la preţuri mai mici decât în magazine, precum și pentru bugetul de stat pentru că sporesc veniturile colectate“.

Bunurile vândute prin intermediul magazinului provin din confiscările realizate de diverse instituții ale statului, cum ar fi: Inspectoratul Județean de Poliție Gorj, Garda Financiară Gorj, Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj, Direcția Județeană de Accize și Operațiuni Vamale Gorj.

PROGRAM

Programul de funcţionare al magazinului este de  luni până joi între orele 10:00-14:00 și vineri  între orele 10:00-12:00.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: