Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prins în flagrant

În noaptea de 17.11.2011, orele 01:30, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Turburea au fost sesizaţi de agenţii care asigurau paza platformei petroliere din localitate, despre faptul că au surprins un tânăr care încerca să sustragă mai multe bunuri.

 Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului. Aici a fost identificat Ş.M., de 25 ani, din comuna Turburea. Din primele cercetări a rezultat că suspectul a pătruns în magazia secţiei de etanizare şi GPL, iar de aici a intenţionat să sustragă un motor electric şi un reductor mecanic.

Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal, acesta fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: