Prinşi beţi la volan în ziua de Crăciun

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Câlnic, a fost depistat în trafic de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier, la data de 26 decembrie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Termocentralei, din municipiul Târgu Jiu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La aceeaşi dată, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din orașul Novaci, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 Crasna, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiindu-i solicitată recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei, acesta a refuzat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice.

Un caz similar a avut loc si pe data de 25 decembrie, când polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii.

 În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi acestuia i s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: