Prinși cu bijuterii furate în mașină

Polițiștii din Târgu Jiu au depistat vineri patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 52 de ani, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe strada Ghiocelului, din municipiu. În urma controlului efectuat de poliţişti asupra autovehiculului, aceştia au găsit diverse articole de vestimentație, două borsete ce conțineau bijuterii de culoare aurie, iar în portbagaj au fost găsite mai multe scule mecanice, obiecte pentru care bărbaţii nu au putut prezenta documente justificative de provenienţă.

"Poliţiştii au continuat cercetările în cauză, constatând faptul că doi dintre bărbaţi, unul de 44 de ani, din comuna Drăguţeşti, iar altul de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi autorii unor fapte de furt calificatși tentativă de furt", arată IPJ Gorj.

Cei doi bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și tentativă de furt, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 ore şi introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

La data de 02 martie, bărbatul de 48 de ani, din Târgu Jiu, a fost prezentat instanței de judecată, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. (A.M.)

Vizualizări: 1,818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: