Gorjean arestat pentru trafic de droguri

Tribunalul Gorj a admis sâmbătă cererea DIICOT privind arestarea preventivă a unei persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. Este vorba de Sfîrlogea Emil-Nazian, care va sta în arest preventiv 30 de zile.

Judecătorii au respins propunerea DIICOT privind arestarea preventivă a lui Marian Sfârlogea, acesta fiind pus pentru 60 de zile sub control judiciar. Acesta nu are voie să ia legătura cu martorii din dosar: Papa Constantin Dorin, Guiu Adrian, Giurescu Dumitru Iustinian, Draica Dorin Gabriel.

Polițiștii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate și procurori D.I.I.C.O.T. din Gorj au descins vineri, 1 martie, la 7 locuințe din județ, fiind puse în executare 8 mandate de aducere.

Au fost vizate persoane bănuite de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu droguri de risc. În urma perchezițiilor au fost ridicate 60 de grame de seminţe de cannabis, 1 kilogram de muguri de cannabis, un grinder de mărunțire a fragmentelor vegetale, două cântare de precizie, două ţigarete confecţionate artizanal ce conţin fragmente vegetale, foiţe folosite pentru confecționarea țigărilor, un pistol cu capsule CO2, 4 butelii cu gaz, un recipient cu bile din plastic, cinci telefoane mobile, o tabletă și 2.500 de lei.

Sprijinul operativ a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română. În activități au fost angrenați și luptători pentru acţiuni speciale din Gorj, alături de jandarmi.

Vizualizări: 3,573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: