Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prinși la furat de lemne în Târgu Jiu

Un echipaj din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu a surprins marți în flagrant două persoane, în timp ce tăiau ilegal arbori și încărcau materialul lemnos într-un atelaj hipo.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, aflați în patrulare pe strada Narciselor, s-au autosesizat după ce au auzit zgomote de drujbă venind dinspre zona în care se află Ceasul Solar Polonez.

Deplasându-se în direcția de unde proveneau zgomotele, polițiștii locali au identificat cele două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos, drept pentru care au sesizat organele de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.

La fața locului s-au deplasat atât lucrători din cadrul I.P.J. Gorj, cât și un reprezentant al Direcției Silvice Gorj, transmite Poliția Locală Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: