Pro TV renunță la colaborarea cu Dana Budeanu

Pro TV anunță, joi, că renunță la colaborarea cu Dana Budeanu, autoarea mesajului distribuit de primarul Gabriela Firea, referitor la spitalul oncologic pentru copii. Dana Budeanu comenta vestimentația vedetelor la emisiunea "Vorbește lumea".

"Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri".

Postarea creatoarei de modă a fost una nu doar mârlănească, dar care ridiculiza demersul unei organizații neguvernamentele de a construi un spital oncologic pentru copii, din bani obținuți din donații. 

Vizualizări: 2,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: