Probleme cu furnizarea pietrei cubice pe Calea Eroilor

Administrația locală a verificat din nou stadiul lucrărilor de pe Calea Eroilor, tronsonul cuprins între strada Popa Șapcă și Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel. O porțiune de aproximativ jumătate de kilometru par că bat pasul pe loc. Dacă nu se va vedea o mobilizare exemplară, firma riscă să piardă contractul, avertizează Raul Chiriac, directorul Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu.


Pentru a explica întârzierile, directorul din primărie dă exemplu furnizarea pietrei cubice. 

„Au mai fost probleme cu furnizarea pietrei, probabil și din cauza perioadei pe care am traversat-o. Noi am contactat și furnizorul pentru a ne asigura că va putea produce, în termen util, toată cantitatea de piatră pentru a putea fi pusă în operă. Noi sperăm la un progres real, rămâne de văzut cum va proceda constructorul, ritmul de lucru pe care îl va avea în perioada următoare, iar în luna iunie o să facem un raport tehnic, o informare, privind starea lucrărilor și o să stabilim ce este util să facem pentru terminarea acestui proiect”, a declarat acesta la 1Plus Tv.

Lucrările de modernizare a celor aproximativ 500 de metri au costat nu mai puțin de 2 milioane de euro. Pentru a reabilita total Calea Eroilor, așa cum a gândit proiectul arhitectul Dorin Ștefan, ar mai fi nevoie de cel puțin 25 de milioane de euro.

Vizualizări: 1,386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: