Pandurii a câștigat sezonul, în judeţul vecin

Pandurii Cerneţi a câştigat sezonul din judeţul vecin, fiind pe primul loc după prima parte a meciurilor de la Liga 4 Mehedinţi. Ultima etapă a sezonului regulat din Liga 4 Mehedinți s-a disputat marţi după-amiază dar campioana se va decide joi, când este programată finala, între Pandurii Cerneți și Viitorul Șimian.

Cele două echipe din comuna Șimian s-au întâlnit și marţi, pe Stadionul „Ion Floricică”, unde au remizat, scor 2-2, a informat Săptămâna Mehedinţeană. Finala se va disputa joi, de la ora 17:00, pe Stadionul Severnav. Din cauza timpului scurt impus de FRF pentru organizarea unui minicampionat, cu minimum 7 jocuri / echipă, dar și a faptului că meciurile nu se pot juca decât dacă jucătorii efectuează teste Covid, 18 AJF-uri n-au reușit să organizeze Liga 4. Astfel, județele Gorj, Olt, Bihor, Alba, Harghita, Covasna, Bistrița-Năsăud, Botoșani,  Iași, Vrancea, Neamț, Galați, Brăila, Tulcea, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, precum și Municipiul București, nu vor avea, pe 12 mai, reprezentantă la barajul interjudețean pentru promovarea în Liga 3. Pe 9 mai va avea loc tragerea la sorți,  fără a se ține cont de criteriul geografic iar meciul eliminatoriu este programat pe teren neutru.

În cazul în care, din urnă, va fi extras un județ care nu a organizat Liga 4, reprezentanta de la Mehedinți va fi calificată automat în faza a II-a a barajului, programată pe 16 mai (turul) / 23 mai (returul), în care va întâlni una dintre echipele clasate pe locurile 9/10 în cele 10 serii din Liga 3.

         

Vizualizări: 499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: