Procedura de selecţie a administratorului Pandurii, contestată!

Schimbarea administratorului judiciar al CS Pandurii nu a reuşit, deşi şedinţa din 17 ianuarie a avut acest subiect pe ordinea de zi. Siomax a câştigat licitaţia organizată de ANAF, dar se pare că a fost deschis un proces în instanţă deoarece şi Consulting Company a depus o ofertă, inferioară companiei condusă de Mariana Somnea.
Încurcături cu desemnarea administratorului judiciar de la Pandurii. În timp ce clubul trebuie să rezolve situația astfel încât să obțină licența, în primăvară, pe rolul instanței de judecată Consulting Company, condusă de Emanoil Ciobanu, a deschis un proces prin care contestă licitația făcută de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), câștigată de Siomax. Consulting Company susține că a participat la selecție și că oferta depusă a fost inferioară celei Siomax. În fapt, Consulting Company cere un onorariu lunar de 3750 de lei, iar Siomax de 3978 și 0,0001% din sumele distribuite creditorilor în cadrul procedurii, exclusiv TVA.
Adunarea creditorilor a CS Pandurii fost convocată pe 17 ianuarie, la inițiativa Agenției Județene de Administrare Fiscală Gorj. La ședință, tot Finanțele au cerut prorogarea discutării ordinii de zi. La fel și Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu, deoarece procedura de selecție pentru desemnarea practicienilor în insolvență a fost contestată în instanță.
De asemenea, la ședință, Consulting Company a primit mai multe voturi „pentru” decât Siomax. Au votat pentru Consulting Company: Medservmin, Aparegio, Lestar Impex SRL, SC Premier Palace SRL, Polaris M Holding și jucătorul Răzvan Stanca, acesta reprezentându-i pe fotbaliştii care au de recuperat bani. Au votat pentru Siomax Succes și Guardo Tours.

Vizualizări: 1,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: