Proces pierdut de CS Pandurii

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, cel condus de Mihai Prunariu, a pierdut miercuri procesul cu firma Romtad, care a introdus o ordonanță de plată pentru a-și recupera banii pe lucrări efectuate. “Admite cererea. Ordonă debitoarei să achite suma de 377.388,99 lei în termen de 15 zile de la data comunicării prezentei ordonanţe. Cu cerere în anulare în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de grefa instanţei, azi 11.11.2019, la Tribunalul Gorj”, este soluția pe scurt.

Este vorba de clubul sportiv care aparține Ministerului Tineretului și Sportului, nu de clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Cu privire la clubul de fotbal, Tribunalul Gorj a decis să amâne cu o săptămână pronunțarea în dosarul de faliment. Pe 27 noiembrie vom afla dacă Pandurii Lignitul Târgu Jiu rămâne în insolvență sau intră în faliment. Echipa de fotbal este pe ultimul loc în Liga a 2-a și trece de câțiva ani prin probleme financiare grave. Clubul a reușit să își oblige acționarii la plata unor contribuții care depășesc 3,3 milioane de euro, dar executarea silită este amânată prin tot felul de proceduri. (A.A.)

Vizualizări: 3,567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: