Profesor acuzat că a întreținut relații sexuale cu o elevă

Un nou caz zguduie învățământul din județul Gorj! Un profesor de informatică este acuzat că, ani de zile, a întreținut relații sexuale cu o elevă de-a sa. Cazul a ajuns abia acum în atenția oamenilor legii, asta după ce mama tinerei a făcut o sesizare la Poliție. După mai multe ore de audieri, în care și-a recunoscut faptele, polițiștii au dispus cercetarea dascălului, pentru moment, în stare de libertate.

Potrivit unor surse, relația dintre profesor și elevă ar fi început încă de când fata era în clasa a VI-a și a continuat până în momentul de față, când ea este elevă în clasa a IX, la un liceu din Târgu Jiu. Câteva mesaje, găsite întâmplător în telefonul tinerei, de un membru al familiei, au scos la iveală legătura dintre cei doi. De altfel, bănuielile familiei au fost confirmate în momentul în care dascălul a fost găsit, împreună cu tânăra, în apartamentul acesteia. Cea care i-a descoperit a fost mama fetei. Tot ea a chemat și poliția la fața locului.

Pe numele profesorului, despre care se știe că predă ore de informatică la un liceu din Târgu Jiu și la o școală din Logrești,  a fost deschis un dosar penal pentru act sexual cu un minor.

Vizualizări: 4,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: