Profesori de la UCB, pe listele PP DD

Preşedintele Partidului Poporului-Dan Diaconescu, filiala Gorj, Constantin Căruntu, a declarat că în Gorj partidul său are 15 la sută în colegiul lui Dan Ilie Morega. Deputatul a declarat la un moment dat că PP are doar 2 la sută. Mai mult, Căruntu spune că pe listele PP vor fi multe cadre didactice, colegi ai săi de la Universitatea „Constantin Brâncuşi“.

Cum comentați declarația domnului Morega, conform căreia procentele PP-DD-ului în Gorj vin de la OTV și doar 2% dintre gorjeni știu cine este Constantin Căruntu.

Eu nu vreau să comentez declaraţiile domnului Morega, care este un specialist în a umfla cifrele din perioada în care deţinea titlul de erou al muncii socialiste.

Intenționați să candidați pentru un post la parlamentare sau pe plan local?

Deocamdată nu intenționez. Eu am ca prioritate constituirea organizațiilor în toate localitățile și abia după aceea reflectez la această problemă. Nu am luat nicio hotărâre în acest sens.

Când veți da publicității numele candidaților la cele 70 de localități din Gorj?

La momentul potrivit. Eu spun că avem candidați pentru toate localitățile. Listele finale nu sunt gata, suntem încă în discuții. Vrem să facem și noi sondajele noastre, pentru că sondajele car s-au făcut până acum sunt artificiale, care nu reflectă realitatea.  Noi la nivel de țară avem 20%, iar în județul Gorj, în colegiul unde candidează domnul Morega, PP-ul are 15%, așa cum am fost eu informat de cineva din interiorul partidului.

Pe listele PP-ului mai figurează colegi din Universitatea ”Constantin Brâncuși”?

Sunt foarte mulți din universitate. Să vedem mai întâi ce rezultă în urma sondajului. Pot să spun că săptămâna viitoare vor începe și noi să dăm drumul la sondaje. Din universitate sunt undeva la 10-15 cadre didactice.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: