Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Profesorii au abandonat examenul

Peste 100 din cei 450 de candidaţi prezenţi la examenul de titularizare din judeţul Gorj au ieşit, ieri, din sala de examen în momentul în care au văzut subiectele. Numărul profesorilor care au venit la examen a fost mult mai mic decât al celor care s-au înscris iniţial. „Pentru examenul de titularizare au fost depuse 582 de dosare, însă 4 dintre candidaţi nu au avut studiile efectuate în cadrul unei facultăţi acreditate. Dintre cei 578 de profesori care şi-au făcut inspecţiile la clasă, doar 522 şi-au validat fişele, însă nici aceştia nu s-au prezentat toţi la examen. În săli au intrat 450 de candidaţi, iar dintre aceştia, în timpul examenului, s-au retras 118. Era dreptul lor de a alege dacă rămân în sală să susţină examenul”, a declarat Ion Işfan, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Pe data de 20 iulie vor fi afişate primele rezultate. Contestaţiile pot fi depuse pe 20 şi 21 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe data de 24 iulie.

Repartizarea candidaţilor cu media de minimum 7 la concursul din sesiunea 2015, pe posturi vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, se va face în perioada 27-28 iulie.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: