Rovinari: Licitaţie pentru închirierea a 12 garaje

Autorităţile locale din Rovinari vor organiza vineri, 17 iulie, o licitaţie publică cu strigare pentru închirierea a 12 garaje prefabricate aflate în patrimoniul primăriei. Acestea au fost mutate din centralul oraşului în zona blocurilor cunoscute în Rovinari ca „T-uri”, iar cetăţenii acestei zone vor avea prioritate la închirierea unui astfel de amplasament.

Viceprimarul oraşului Rovinari, Laurenţiu Chivu, a precizat care este preţul de pornire la licitaţie pentru un garaj şi terenul aferent. „Sunt 12 garaje pe care dorim să le închiriem. Licitaţia va pleca de la 570 de lei pe an pentru închirierea unui garaj, iar pentru închirierea terenului aferent de la 166 de lei, pe an. Garajele au fost amplasate în zona parcului central. Deoarece s-a restituit terenul unui proprietar care a revendicat terenul, a trebuit să le mutăm şi să le închiriem celor care stau în zona blocurilor T. În cazul în care nu se vor ocupa de către locatarii blocurilor din zonă, pot fi închiriate şi de cetăţenii din celelalte zone ale oraşului”, a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul oraşului Rovinari.

Astfel de acţiuni, de reamplasare a garajelor, vor avea loc şi în alte cartiere ale oraşului, spun autorităţile. „Aşteptăm şi cealaltă tranşe de garaje din zona blocurilor C1, C2 şi C3, pentru că şi acolo se va moderniza zona şi toate garajele tip ale primăriei vor fi montate la periferia oraşului, iar celelalte garaje din oraşul Rovinari de pe spaţiul verde şi acolo unde este terenul primăriei cu siguranţă se vor demola şi se vor amenaja locuri de parcare pentru maşini şi spaţii de joacă pentru copii”, a precizat viceprimarul oraşului Rovinari.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: