Profesorul Vasile Antonie s-a stins din viaţă

Consilierul local a încetat din viaţă ieri răpuns de o boală cumplită pe care din nefericire nu a putut-o birui. După mai multe luni de suferinţă în care a trăit cu speraţa că va mai avea o şansă la viaţă, Vasile Antonie a ajuns acum două zile în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Medicii au încercat în zadar să-l salveze.

Trupul neînsufleţit a fost depus la capela Bisericii Sfântul Nicolae din Municpiul Târgu-Jiu, iar sâmbătă va fi condus pe ultimul drum.

Vasile Antonie urma să împlinească în luna mai a acestui an 57 de ani. Era profesor de fizică la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” de mai bine de 10 ani şi o perioadă a ocupat funcţia de inspector şcolar adjunct. Şi-a dedicat întreaga viaţa meseriei de profesor şi a format generaţii de elevi. Pe lângă cunoştinţe teoretice din domeniul fizicii pe care le împărtăşea elevilor, îi pregătea să intre în viaţa şi să se adapteze societăţii în care trăim.

Vasile Antonie a avut doi copii, o fată care a decis să-şi facă un viitor în Canada şi un băiat care a rămas în ţară. De câţiva ani buni, era consilier local şi încerca să facă tot ce poate pentru comunitatea în care a trăit.

Vestea că Vasile Antonie nu mai este a şocat multă lume. Cei care l-au cunoscut îi pot aduce acum un ultim omagiu.

O lacrimă, o lumânare aprinsă, o floare, sau părerile de rău nu-l mai pot întorce din drumul care i-a fost scris să-l urmeze. Oricât de mult şi-ar fi dorit să mai rămână în această lume, i-a fost scris să plece chiar dacă ar mai fi avut multe de făcut şi mai ales de spus. Poate împotriva voinţei lui şi cu regretul că părăseşte această lume, Vasile Antonie va pleca sâmbătă pe ultimul drum.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: