Profit din parcare: 10 mii de lei, într-o săptămână!

Cele 120 de locuri de parcare din apropierea Pieţei Centrale din Târgu Jiu au adus deja în vistieria municipalităţii peste 10 mii de lei în doar o săptămână. Este bilanţul cu care se laudă primarul Marcel Romanescu. Edilul vrea să renunţe şi la cei doi taxatori din zonă.

Cei care staţionează în zona Super 2000 sunt nevoiţi să plătească pentru fiecare oră de staţionare o taxă de 2 lei. Măsura se aplică în intervalul orar 07.00-19.00. „Sunt foarte mulţumit. Avem încasări pe o săptămână de 100 de milioane de lei (n..r lei vechi), ceea ce demonstrează faptul că şi administrarea făcută de primărie poate fi eficientă”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Să nu ţină taxatorii blocaţi în această parcare, edilul are în plan să instaleze acolo un aparat care să taxeze şoferii automat. „Am discutat de instalarea unor aparate pentru parcarea respectivă, ca să nu mai avem nevoie de doi sau trei oameni permanent în acea parcare. Acele aparate vor fi instalate dinspre intrarea de pe Constantin Brâncuşi, deci trebuie să ne facem şi proiectarea necesară ca în momentul când punem acele aparate să le punem definitiv şi să se facă la limita terasei Super 2000. Deci acolo va fi intrarea în parcare. Sunt mulţi oameni care nu ştiu de intrarea de pe dig. Dacă nu găseşti loc în parcarea de la Rodna, ori te întorci peste pod şi găseşti o posibilitate ori te duci pe 14 Octombrie, şi ocolesc oamenii”, a mai explicat Romanescu.

Vizualizări: 1,571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: