Amenzi de 800 mii lei la Poliţia Locală Târgu Jiu

Mii de sesizări, tot atâtea persoane legitimate şi sancţiuni de circa 800 de mii de lei! Este bilanţul întocmit de Poliţia Locală Târgu Jiu după primele opt luni de activitate. Alte peste 20 de persoane au ajuns pe mâna anchetatorilor după ce au fost prinse de poliţiştii locali în flagrant.

„Au fost înregistrate un număr de 1.117 sesizări. În perioada 1 ianuarie – 31 august, au fost constatate 28 de fapte penale, ce au întrunit elementele constitutive a infracţiunilor de distrugere, furt, lovire. Pentru persoanele în cauză, s-au întocmit documentele prevăzute de Noul Cod de Procedură Penală şi au fost predate organelor judiciare, în scopul continuării cercetărilor şi luarea măsurilor legale”, se arată într-un raport întocmit de Poliţia Locală Târgu Jiu.

Poliţiştii locali au legitimat peste 6.500 de persoane şi au aplicat mai bine de 4.000 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor este de peste 790.000 lei. Totodată, poliţiştii locali au găsit 34 de animale lăsate nesupravegheate şi au aplicat, la acest capitol, 31 de amenzi în valoare de 5.200 lei. (M.M.)

Vizualizări: 1,242

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: