Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Programul meciurilor amicale ale Energiei

Baschetbaliştii se reunesc pe 8 august şi tot atunci antrenorul Antonis Constantindes a programat primul antrenament. Energia îşi va afla pe 27 iulie adversarii din Cupa României şi campionat, iar pe data de 4 august pe cei din cupele europene, într-o tragere la sorţi ce va avea loc la Munchen și la care vor participa oficialii grupării oltene. Potrivit www.sportingorj.ro, primul meci amical va avea loc pe 22 august.

În aceste zile se va anunţa şi ultima achiziţie a verii pentru Energia Târgu Jiu, un conducător de joc american. Energia Târgu Jiu va juca cu SCM U Craiova, CSM Oradea, BC Mureș și U-BT Cluj Napoca, un nou turneu în Capitală, alături de Dinamo și Steaua Bucureşti, cât și un patrulater în Ardeal, la Cluj Napoca, al cărei componenţă nu se cunoaşte încă. (A.A.)

Programul jocurilor amicale:

22 august: Târgu Jiu, Energia – SCM U Craiova

26 august: Craiova, SCM U Craiova – Energia

29-30 august: Turneu Târgu-Jiu, participă: Oradea, Mureș și U-BT Cluj.

5-6 septembrie: Turneu București, participă Steaua și Dinamo.

11-12 septembrie: Turneu Cluj Napoca, adversari nestabiliți

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: