Programul simulărilor la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat

Ministerul Educaţiei a stabilit organizarea simulării Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a și a simulării probelor scrise ale examenului național de Bacalaureat, în anul școlar 2022 - 2023.

 

Astfel, pentru absolvenţii clasei a VIII-a, calendarul este următorul: 20 martie-proba scrisă la Limba şi literatura română, 21 martie-proba scrisă la Matematică, 22 martie-proba scrisă la Limba şi literatura maternă şi 29 martie-comunicarea rezultatelor.

Calendarul simulărilor pentru examenul de Bacalaureat este următorul: 27 martie-proba scrisă la Limba şi literatura română, 28 martie-proba obligatorie a profilului, 29 martie- proba la alegere a profilului şi specializării, 30 martie-proba scrisă la Limba şi literatura maternă, 6 aprilie-comunicarea rezultatelor.

Lista conținuturilor pentru simularea Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul școlar 2022 – 2023, precum și lista conținuturilor pentru simularea probelor scrise ale examenului național de Bacalaureat în anul școlar 2022-2023 se gasesc pe site-ul oficial al Ministerului Educaţiei.

Notele obținute la simulările naționale nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

Vizualizări: 302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: