AJF Gorj a stabilit programul returului

Comitetul Executiv al AJF Gorj a stabilit în ultima ședință când se reia campionatele de la Liga 4 și Liga 5. Astfel, următoarea etapă din cele două campionate de seniori este programată la începutul primăverii.

Campionatele județene Gorj, de la Liga 4 și Liga 5, se vor relua pe data 4 martie la Liga 4, respectiv , pe data de 12 martie la Liga 5. AJF Gorj a anunțat și când va fi reluat fotbalul la nivel de juniori, urmând ca aceste campionate să înceapă tot pe 4 martie, când sunt programate primele meciuri din 2023 ale competițiilor de juniori.

Cu această ocazie s-au stabilit și datele confruntărilor din Cupa României – faza județeană. Pe 29 martie vor avea loc sferturile de finală, iar pe 10 mai și 24 mai sunt programate semifinalele, care se vor disputa în sistem tur-retur iar ultimul act va avea loc pe 3 iunie după cum a anunțat oficial AJF Gorj: „Comitetul Executiv al AJF Gorj întrunit în mod statutar, a adoptat următoarele decizii: S-au aprobat datele de reluare a competițiilor, după cum urmează: Liga 4, pe data de 04 martie - fără etape intermediare; Liga 5, pe data de 12 martie - fără etape intermediare;  Competițiile de juniori vor începe pe data de 04 martie;Cupa României, faza județeană: 29 martie - sferturile de finală: 10 mai - tur semifinale; 24 mai - retur semifinale; 03 Iunie – finala”.

Vizualizări: 532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: