Proiect al sindicatelor miniere: Reunirea companiilor din Oltenia

Sindicatele din minerit şi energie intenţionează să creeze un proiect numit sugestiv SOS Oltenia prin care să fie unite toate societăţile din regiune, care pot să contribuie la modernizarea industriei miniere şi energetice. De fapt, sindicatele organizaseră şi un seminar pe această temă, care a fost amânat din cauza vremii.

Sindicatele miniere au realizat un studiu de unde, potrivit lui Condescu, reiese că Oltenia este cea mai săracă regiune din România. Tot studiul pare să arate că Oltenia este capitala scandalului, în România. „Nu există o altă regiune în România unde să fie atâta scandal cum este în Oltenia. Toţi cei care au trecut prin sectoarele de activitate din minerit şi energie, după ce nu au mai fost şefi, după ce au făcut lucrurile pe care şi le închipuie că le pot face şi alţii, au dat cel mai mult în întreprinderea care le-a asigurat existenţa o bună perioadă de timp şi care au condus-o, crezând că ştiu tot ce este în interior“, atacă liderul.

Condescu a explicat la ce se referă proiectul SOS Oltenia. „Creăm un proiect în care toate unităţile din Oltenia, Electroputere, Filiaşi, Grimex, Uzina de la Rovinari, multe domenii care pot să contribuie la modernizarea industriei miniere şi energetice“.

Cu toate că simpozionul de la Rânca a fost amânat, Marin Condescu a spus că are deja aprobarea verbală a miniştrilor Ion Ariton şi Elena Udrea.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: