Proiect Comenius la ŞG Ecaterina Teodoroiu

Începând cu 1 septembrie 2013, Şcoala Gimnazială "Ecaterina Teodoroiu" din Tg-Jiu a câştigat finanţarea  Parteneriatului Multilateral Comenius intitulat "Once Upon A Time..." - "A fost odată....", nr. de referinţă 13-PM-653-GJ-CY, cu durata de 2 ani, finanţat de către Comisia Europeană. Alături de ţara noastră, în proiect sunt implicate încă 9 şcoli partenere din următoarele ţări: Cipru, Polonia, Lituania,Grecia, Olanda, Spania, Portugalia,Turcia şi Marea Britanie.

În perioada 14-18 octombrie 2013 a avut loc prima reuniune a proiectului în oraşul Radom din Polonia. Fiecare ţară  a prezentat materiale despre identitatea proprie,oraşul din care provine, şcoala si sistemul de învăţământ.

Totul a decurs conform agendei de lucru, întâlnirile de proiect alternând cu activităţile comune cu elevii. La finalul reuniunii s-a constatat că toate obiectivele propuse pentru această reuniune de proiect au fost atinse, partenerii considerând că activitatea din Radom a fost benefică şi hotărâtoare pentru buna desfăşurare a proiectului.

Prof. înv. primar Feţanu Luxiţa Rodica,

Şcoala Gimnazială Ecaterina Teodoroiu-membru în proiect

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: