Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Proiecte depuse de o primărie, pentru eficiența energetică a două clădiri

Autoritățile locale din comuna Aninoasa au depus în urmă cu câteva zile două proiecte prin PNRR, pentru sporirea eficienței energetice a două clădiri din localitate. Este vorba de modernizarea și reabilitarea primăriei precum și a dispensarului comunal.

Un proiect are o valoare de aproximativ 2.400.000 de lei, bani cu care se dorește reabilitarea și modernizarea primăriei, iar cel de-al doilea vizează modernizarea dispensarului cu suma de 600.000 de lei.

”Am depus în urmă cu câteva zile două proiecte, prin PNRR, și ne dorim să obținem finanțările pentru reabilitarea și modernizarea primăriei, pentru că ne-am propus de mult să facem acest lucru. Este nevoie de reparație capitală și prin acest proiect sporim și eficiența energetică a clădirii. Și dispensarul comunal are de asemenea nevoie de același tip de lucrări. În prezent este funcțional dar trebuie modernizat”, a declarat Ilie Petroi, primarul din comuna Aninoasa.

Primarul din comuna Aninoasa va merge în perioada următoare și la Compania Națională de Investiții, pentru a urgenta lucrările de modernizare de la căminului cultural din localitate. Investiția este realizată în proporție de 50%, numai că lucrările au fost sistate de ceva timp, iar edilul vrea să știe motivul pentru care investițiile aici nu mai continuă.  

Vizualizări: 2,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: