Promisiuni de un miliard de euro de la PSD pentru Gorj

Premierul Victor Ponta a dedicat o jumătate din ziua de 3 mai pentru a face campanie electorală la Gorj, judeţul care l-a trimis de trei ori în parlament. Ponta a venit cu „o jumătate de guvern” după el, miniştrii săi lansând promisiuni pe bandă rulantă. Ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, a prezentat trei variante de stadion unde ar putea să joace echipa vicecampioană Pandurii, uitând sau neştiind că echipa a coborât spre mijlocul clasamentului, după ce conducerea clubului a fost preluată de liderii PSD Gorj.

Promisiuni nelimitate legate şi de CE Oltenia. Compania a fost adusă în pragul dezastrului de fostul vicepreşedinte al PSD, Laurenţiu Ciurel, dar Victor Ponta a avut tupeul să spună că societatea se închidea dacă Mihai Răzvan Ungureanu rămânea premier. Şi, pentru că nu îl durea gura, ministrul Economiei Constantin Niţă a promis şi el grămezi de bani pentru CE Oltenia: 200 de milioane de euro pentru modernizarea termocentralei Turceni şi 30 de milioane de euro pentru termocentrala Rovinari.

Ministrul Şova a promis şi el 35 de milioane de lei pentru DN 66 Târgu Jiu – Rovinari, alte 65 de milioane pentru porţiunea care străbate Defileul Jiului, 181 de milioane de lei pentru drumurile naţionale din Gorj, aici fiind inclusă şi centura Târgu Jiului.

De promisiuni nu a scăpat nici Uzina Mecanică Sadu, care de luni bune nu are contracte şi dă salarii din bani împrumutaţi. Ei bine, guvernul anunţă comenzi suplimentare pentru muniţia produsă la Sadu, pe fondul crizei din Ucraina.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: