Promit din nou termocentrală la Motru. Hanu: Poate fi realizată!

Subiectul construirii unui grup energetic la Motru a revenit în actualitate. Când să zicem, în sfârșit, că acest subiect nu a fost abordat în campania electorală, primarul Dorin Hanu spune că acest proiect este realizabil, dat fiind că USL este la guvernare.

Proiectul privind construirea unei termocentrale în Motru, argumentul fiind carierele din zonă, a plecat de la sindicate, în urmă cu mulți ani, iar rând pe rând partidele politice l-au preluat pentru a avea subiect în campaniile electorale.  

Despre acest proiect vorbește acum și primarul PSD din Motru, Dorin Hanu. Acesta se bazează pe faptul că USL deține conducerea țării și a județului și crede că termocentrala poate fi realizată. „Dacă nici în acest mandat nu vom reuși să facem termocentrala mult visată de cetățenii din Motru... Cărbunele din Motru să fie ars aici, să producem energie electrică la Motru, avem susținere guvernamentală și aceste lucruri sunt posibil de realizat”, a declarat primarul Hanu într-un interviu acordat Radio Infinit. Pentru prima dată de când este primar, Hanu are și un deputat, așa cum și-a dorit. Este vorba despre Camelia Khraibani, dar este puțin probabil ca aceasta să poată crea contextul și relațiile pentru un asemenea proiect de bun augur pentru motreni și județ.

În schimb, Hanu pare să aibă sprijinul senatorului Dian Popescu, acesta afirmând că va face tot ce trebuie ca acest proiect să devină unul real.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: