Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Promite înființarea unui centru de excelență în Gorj

Centru de excelență pentru pregătirea olimpicilor în Gorj! Este unul dintre obiectivele pe care și le-a propus actualul inspector general școlar, Marcela Mrejeru. Ea a anunțat că ar putea fi accesată finanțare pentru realizarea acestui centru, iar dascălii care îi pregătesc pe copii să fie plătiți în plus.

Anunțul a fost făcut în cadrul festivității de premiere a zeci de olimpici din Târgu Jiu. Marcela Mrejeru a transmis că are în plan să înființeze un centru de excelență, unde tinerii talentați își pot aprofunda cunoștințele la mai multe materii. Vor fi profesori care îi vor pregăti să devină cei mai buni. „Cu siguranță, voi primi tot sprijinul din partea autorităților. Nu o să mă las până nu-l fac, cel puțin atâta timp cât o să fiu în funcția aceasta de inspector școlar general. Excelența a fost premiată astăzi. Îi felicit pe colegii mei profesori pentru modul în care au reușit să obțină aceste rezultate, pe elevii care au obținut aceste rezultate și pe părinții care se implică și stau alături de copii”, a fost mesajul Marcelei Mrejeru, inspectorul școlar general al ISJ Gorj.

Zeci de elevi au fost premiați de municipalitate pentru rezultatele obținute la olimpiadele naționale. 160 de mii de lei le-a oferit, ca premii, Primăria Târgu Jiu tinerilor care au adus medalii acasă de la competițiile de matematică, fizică, informatică, limba română sau chimie.

Vizualizări: 1,664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: